FORSKELLIGE FORMER FOR MULD

Alm. røgmuld bøg

øgesmuld bruges til at starte røgudviklingen i i din røgeovn. Røgesmuld har flere forskellige funktioner, og kan bl.a. dæmpe varmen i din røgeovn. Dette kan være anvendeligt hvis du bruger træ eller træflis som varmekilde.

Røgmuld Elletræ

Elletræ bruges ofte til røgning af fisk, men er også en god og alsidig træ variant til alt hva d du kommer i rygeovnen. Traditionen tro er det typisk elletræ der bruges på de Bornholmske røgerier.

Storkøb alm. bøgemuld

Fin røgsmuld af bøgetræ. 15 kg. Produktfakta: 100% ren rå bøg, uden lim - kemikalier - bark o.l. Bøgesavsmuldet er tørret/varmebehandlet efter nyeste ...

Smokepins™ Røgpinde til Koldrøgning

Håndlavede Smokepins™ i bøg. Til koldrøgning af fisk og kød. Genialt produkt der gør at alle kan koldrøge med perfekt resultat hver gang.

Flis med krydderie f.eks. Enebærgrene eller andre smagsgiver.

Enebær flis til røgning Her er der virkelig tale om et special produkt, dette er en komplet enebærbusk med stamme, grene og bær der er hakket til ...

Sampak Hickory, Ahorn og Eg røg træpiller

Træpiller til røgning på din grill. Træpiller er lette og praktiske at bruge i grillen. Brug den sammen med en af vores røgbokse for optimalt effekt.